Şener Özbayraklı: ''Rekabet var''

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında Braga'yı 1-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'de Şener Özbayraklı, kadrodaki rekabete dikkat çekti.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Gökhan Gönül'ün yedek kaldığı maçta forma şansı bulan 26 yaşındaki defans oyuncusu Şener Özbayraklı, 90 dakikayı yorumladı. Özbayraklı'nın açıklamaları şöyle:
"Taraftarımızın önünde kazanmayı başardık. İnşallah rövanşta da iyi bir skor oluruz. Bu maçlarda sabırlı olmak gerekiyor. İç sahada olsanız da pozisyon bulmanız zorlaşabiliyor. Son anlarda da olsa golü bulduk ve kazandık. Ufak da olsa bir avantaj elde ettik. Zorlu bir ikinci maç olacak. İnşallah turu geçeriz. Gökhan ağabeyle aramızda bir rekabet var, ama önemli olan takıma katkı vermek. "
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam