Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

West Ham United 5 Avrupa kupası maçında 3 kırmızı kart gördü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 31/07/2015 - 12:14 GMT+3

UEFA Avrupa Ligi'ne Fair Play kontenjanı ile giren West Ham United, ön elemelerde çıktığı 5 maçta 3 kırmızı kart gördü. Slaven Bilic de tribüne gönderildi.

West Ham's James Collins is shown a red card by referee Adrien Jaccottet

Görsel kaynağı: Reuters

Geçen sezon Premier Lig'i 12. sırada bitirmesine karşın Fair Play kontenjanı ile Avrupa Kupaları'nın yolunu tutan West Ham United, bu sezon çok farklı bir tablo çiziyor.
2014-15 sezonunda Premier Lig'in en centilmen takımı olan West Ham United, bu sezonu UEFA Avrupa Ligi'ne 1. ön eleme turundan katıldığı için erken açtı ve dünkü Astra Giurgi takımıyla bu sezonun 5. resmi maçını daha Ağustos gelmeden yapmış oldu.
5 maçta 3 futbolcu atıldı, Bilic tribüne gönderildi
Ancak teknik direktörlüğünü Slaven Bilic'in yaptığı West Ham United, bu 5 maçta geçen sezonki centilmenlik örneğine çok zıt görüntü çiziyor. Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Portekiz takımı Lusitanos'la karşılaşan West Ham, Portekiz'deki maçta rakibine karşı maçı 10 kişi tamamlayabildi ve 13. dakikada Diafra Sakho kırmızı kart gördü.
Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Malta takımı Birkirkara'yla karşılaşan "Çekiçler", rakibini ilk maçta 1-0 yenmiş ama ikinci maçı da 1-0 kaybedip turu ancak penaltılarla geçebilmişti. West Ham bu ikinci maçta da oyuncusu James Tomkins'in kırmızı kart görmesiyle nmaçın çok büyük bölümünü rakibine karşı eksik sürdürmüştü.
picture

West Ham's James Tomkins sent off after clashing with Birkirkara's Nikola Vukanac

Görsel kaynağı: Reuters

3. ön eleme turunda Romanya'nın Astra Giurgiu takımını ağırlayan West Ham'da bu kez de James Collins 59'da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı. Dünkü maçta Slaven Bilic de itirazlarından sonra tribüne gönderildi.
2015-16 sezonunda 5 resmi maça çıkan West Ham bu maçlarda 3 kırmızı kart görerek geçen sezonu şimiden yakaladı. Geçen sezon çeşitli organizasyonlarda 43 maça çıkan West Ham United futbolcuları toplamda 3 kırmızı kart görmüştü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam