Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mircea Lucescu çarpıcı açıklamalarda bulundu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/09/2014 - 16:41 GMT+3

Mancini'den sonra adı Galatasaray'la anılan ancak Shakhtar Donetsk'de kalmaya karar veren Lucescu, "Eğer ayrılsaydım takım dağılırdı." dedi.

Mircea Lucescu

Görsel kaynağı: Eurosport

Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu takımda kalmasının nedenlerini anlattı.
Galatasaray'da Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından gündemin baş aktörü olan Rumen çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların teklifini geri çevirirken, Başkan Ünal Aysal da göreve Cesare Prandelli'yi getirmişti.
Konu hakkında açıklamalar yapan Lucescu, "Eğer Shakhtar'dan ayrılıp gitseydim takım çökerdi" dedi.
"GİTSEYDİM TAKIM DAĞILIRDI"
Shakhtar Donetks'in başkanı Rinat Akhmetov'u yere göğe sığdıramayan deneyimli teknik adam, "Akhmetov'u övmüyorum ama onun yerinde başka biri olsaydı teslim olurdu. Birçok oyuncuya teklif gelmesine rağmen kabul etmedi, başka biri olsaydı eminim gönderirdi. Shakhtar'ı burada geçirdiğim muhteşem 10 yılın ardından bırakamazdım. Eğer gitseydim takım da dağılırdı." dedi.
KORKULAN OLMADI
Sarı-kırmızılıların teklifinin ardından Akhmetov ile masaya oturan Luce, haftabaşında yaptığı açıklamada 'Kalıyorum' mesajını göndermişti. Ukrayna'da yaşanan kriz nedeniyle Lucescu'nun ayrılacağı ve birçok oyuncunun da takıma geri dönmeyeceği iddia ediliyordu ancak bu durum yaşanmamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam