Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Shakhtar Donetsk'te flaş gelişme! Mircea Lucescu'dan ayrılık mesajı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/02/2015 - 21:23 GMT+2

Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan deneyimli teknik adam Mircea Lucescu önemli açıklamalarda bulundu.

Mircea Lucescu

Görsel kaynağı: Eurosport

Son dönemlerde adı zaman zaman Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, geleceği hakkında henüz kesin bir karar vermediğini söyledi.
Goal'ün haberine göre Ukrayna ekibiyle olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Rumen teknik adam ülke basınına yaptığı açıklamalarda Donetsk'deki karşıklığın kendilerini çok zorladığını anlatırken, "Sezon sonuna kadar ne olacağını bilmiyorum. Henüz bir kararım yok ama umarım bir çözüm bulunur." dedi.
Lige play-off sisteminin getirilmesi gerektiğini savunan deneyimli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: "Ancak Ukrayna'da futbolun başındaki insanlar play-off ve play-out oynama fikrimize sıcak bakmıyor. Sinirliyim. Dinamo Kiev evinde oynuyor, sadece biz dışarıda oynuyoruz. Otellerde kalıyoruz, stadyumumuzu kullanamıyoruz ve Donetsk'teki tesislerden de uzağız. Yani Dinamo için işler iyi, bizim için kötü."
Bayern Münih maçı hakkında
Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacakları karşılaşma hakkında ise şöyle konuştu: "Bayern Münih maçı bizim bu yıl ilk resmi maçımız olacak. Hazırlık maçları oynadık, ancak ne oynarsan oyna, bu maç aynı değil. Rusya'daki takımlarla da oynayamadık, ki onların bizim için iyi rakipler olacağını düşünüyordum."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam