Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Panathinaikos Başkanı, ayrı bir Yunanistan Ligi kurabileceklerini söyledi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/03/2015 - 11:10 GMT+2

Yunanistan'ın büyük takımlarından Olimpiakos'un hakemleri etkilediğini iddia eden Panathinaikos Başkanı'nın önerisine destek veren takımlar da var.

PAOK lost the first leg of their Greek Cup semi-final 2-1 at Olympiacos, so their fans were eager to create an intimidating atmosphere for the return leg (Screengrab)

Görsel kaynağı: Other Agency

Yunan futbolunda Olympiakos ve diğer ekipler arasındaki gerginlik büyüyor. Diğer kulüpler Olympiakos’un hakemleri etki altına alarak maçları kazandığını iddia ediyor.
Nitekim hakem atamalarındaki usulsüzlükleri kontrol etmesi için göreve getirilen eski İskoç hakem Hugh Dallas aralık ayında görevini bırakmıştı. Dallas’ın ölüm tehditleri aldığı ortaya çıkmıştı.
"Eğer Avrupa'dan ceza gelirse harekete geçeriz"
Panathinaikos Başkanı Yannis Alafouzos, BBC’ye verdiği demeçte süreçle ilgili çarpıcı konuştu. “Büyük takımlar olarak ayrı bir lig kurmak istiyoruz. Uç bir çözüm olduğunu ama son çare olarak bunu yaparız. Yunan futbolu yolsuzluk sorunu yaşıyor. Eğer Yunanistan bazı nedenlerden ötürü UEFA’dan ceza alırsa, harekete geçmeyi planlıyoruz” dedi.
Panathinaikos’un ayrı lig projesine PAOK ve AEK de sıcak bakıyor.
Bugün
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam