Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yunanistan'da şiddet bitmiyor, Atromitos ve AEK'nın puanı silindi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/04/2016 - 12:57 GMT+3

7 Şubat'ta oynanan Atromitos-AEK maçında yaşanan olaylar sebebiyle iki takımın da 3 puanı silindi ve 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Atromitos

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Yunanistan Süper Lig'inde 7 Şubat'ta oynanan Atromitos-AEK maçında yaşanan şiddet olayları yüzünden iki Atina temsilcisine de ağır cezalar verildi.
1-0 Atromitos'un kazandığı maçın ardından sahaya inerek, birbirleriyle ve polisle çatışan taraftarlar, kulüplerine büyük zarar verdi.
Puan silme ve seyricisiz oynama cezasının yanında para cezası da alan kulüpler, ligde bitime 2 hafta kala bu cezalardan sonra büyük zarar görecek. Özellikle AEK...
Şampiyonlar Ligi tehlikede
Yunanistan Süper Ligi'nde bitime 2 hafta kala 54 puanla ikinci sırada bulunan AEK, 3 puanının silinmesinin ardından 51 puana düştü ve 3. sıradaki Panathinaikos ile aynı puana geldi.
2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'den düşen Atina temsilcisi, ekonomik sebeplerle bir alt lige katılmayı reddedip, amatör ligden yeni bir başlangıç yapmıştı. Amatör ligden bir senede çıkan AEK, geçtiğimiz sezon ise 2. Lig'de Traianos Dellas yönetiminde yenilgi almadan Süper Lig'e geri dönmüştü.
2 sene önce amatör ligden başladığı yeni macerayı, Şampiyonlar Ligi'nde bitirerek önemli bir geri dönüş yapma fırsatı elde eden AEK, puan silme cezasının ardından ikinci sırayı Panathianaikos'a kaptırma tehlikesiyle de karşı karşıya kalacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam