Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yunanistan futbolu Veselinovic'i uğurluyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/05/2017 - 10:42 GMT+3

Fenerbahçe'nin yanı sıra Yunanistan'da AEK, Olympiakos ve Apollon Smirnis takımlarını da çalıştıran Sırp teknik adamın ölümü, ülke basınında geniş yer buldu.

Tudor Veselinovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Sırp teknik direktör Todor Veselinovic'in Atina'da vefatı, Yunanistan basınında geniş yankı uyandırdı.
Haberlerde, Sırp futbol adamının hayatını kaybetmesine geniş yer verilirken, Veselinovic'in Atina’da 10 gündür tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat ettiği aktarıldı.
Spor ağırlıklı haberlere yer veren Pelop internet sitesinin, "Futbolda matem" başlıklı haberinde, ülkesinde "Öğretmen" lakabı takılan Veselinovic’in, eşi Milka ile vatanından uzakta 40 yıl futbola hizmet ettiği ifade edildi.
Yunan Devlet Radyo ve Televizyon Kurumu'nun internet sitesinde ise Veselinovic'in, Yunanistan'da iz bırakan teknik direktörlerden biri olduğu kaydedildi.
Proto Thema gazetesinin, "Büyük Toza Veselinovic öldü" manşetiyle yayımladığı haberde, Veselinovic'in kariyeriyle ilgili bilgiler verildi.
Newsit haber sitesinde ise Veselinovic'in ölümü ile Sırp futbolunun daha da yoksullaştığı yorumu yapıldı.
Bu arada Veselinovic'in, Yunanistan'da belirli dönemlerde çalıştırdığı AEK, Olympiakos ve Apollon Smirnis futbol kulüpleri, taziye mesajları yayımladı. Kulüplerin resmi internet sitelerinde yer alan mesajlarda, Sırp teknik direktörün Yunan futboluna önemli hizmetleri olduğu vurgulanarak ailesine başsağlığı dileğinde bulunuldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam