Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tiger Woods'tan bir ilk

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/07/2016 - 11:34 GMT+3

Sakatlığı nedeniyle PGA Şampiyonası'na katılamayacağını duyuran ABD'li golfçü, kariyerinde ilk kez bir yıl içinde 4 büyük turnuvada da boy gösteremeyecek.

Tiger Woods hits his tee shot on the 17th hole during the continuation of the second round of the 2015 PGA Championship golf tournament at Whistling Straits

Görsel kaynağı: Reuters

Amerikan Profesyonel Golfçüler Birliği (PGA) tarafından düzenlenen PGA Şampiyonası'na katılamayacağını açıklayan eski dünya 1 numarası Tiger Woods, kariyerinde ilk kez bir yıl içinde 4 büyük turnuvayı (Major) da kaçırmış olacak.
Woods'un menajeri Mark Steinberg tarafından yapılan yazılı açıklamada, 40 yaşındaki golfçünün sırtındaki sakatlığı atlatmak için bu yıl sahalara dönmeyeceği ve gelecek sezona hazırlanmak istediği bildirildi.
Sakatlığı nedeniyle geçen yıl ağustos ayından bu yana golften uzak kalan ABD'li golfçü, sırtından iki operasyon geçirmişti.
Tiger Woods, 1995 yılında başladığı 21 yıllık profesyonel kariyerinde ilk kez bir takvim yılı içinde 4 büyük turnuvanın (Masters, U.S. Open, The Open, PGA) hiçbirinde boy gösteremeyecek. Kariyerinde 14 Major şampiyonluğu bulunan Woods, dünya sıralamasında 628. sıraya kadar geriledi.
Sezonun son büyük turnuvası PGA Şampiyonası, 28-31 Temmuz'da ABD'nin New Jersey eyaletinde düzenlenecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam