Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ryder Kupası başladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/10/2010 - 12:54 GMT+3

Golf takviminin en prestijli turnuvalarından Ryder Kupası bugün başladı. Son şampiyon Amerika, 1993'ten beri üst üste ikinci kez kıta dışında unvanını korumaya çalışacak.

ryder cup 2010 tiger woods

Görsel kaynağı: Eurosport

Amerika ve Avrupa Takımları arasında yapılacak Ryder Kupası karşılaşmaları bugün resmi törenle başladı. Galler'deki Celtic Manor Resort'ta ilk kez oynanacak olan Ryder Kupası'nın açılış törenine Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Galler Başbakanı Rt Hon Carwyn Jones AM, PGA Amerika'nı Başkanı Jim Remy ve Celtic Manor Resort'un sahibi Sir Terry Matthews katıldı.
Her iki takımda da 12 oyuncunun bulunduğu turnuvada ilk günün maçı, Phil Mickelson-Dustin Johnson ve Lee Westwood-Martin Kaymer karşılaşması olacak. Amerika'nın kaptanı Corey Pavin, bu sezon vasat bir performans sergileyen Tiger Woods'u, wildcard'la kadroya almış ve Steve Stricker'la eşleştirmişti. Kariyerinde ilk kez Ryder Kupası'nda ilk maçına çıkmayacak olan Woods, üçüncü maçta Stricker'la birlikte Ian Poulter ve Ross Fisher'e karşı mücadele edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam