Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

cenk ildem londra 2012

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/08/2012 - 20:38 GMT+3

Olimpiyat Oyunları’nda, grekoromen güreş 96 kiloda repesaj maçına çıkan Cenk İldem, Ermeni Artur Aleksanyan'a 2-0 yenilerek Oyunlar’a veda etti.

cenk ildem

Görsel kaynağı: Reuters

Excel Arena'da yapılan müsabakada, ilk maçında İranlı rakibi Ghasem Gholamreza Rezaei ile karşılaşan Cenk, 2-1 mağlup olmuştu. İranlı güreşçinin finale yükselmesi ile bronz madalya şansı bulan milli güreşçi, Ermeni Artur Aleksanyan ile karşılaştı.
Ermeni rakibi karşısında ilk devreyi 1-0 geride bitiren 26 yaşındaki İldem, ikinci devreyi de 2-0 kaybetti ve minderden 2-0 mağlup ayrıldı. Milli güreşçi bu sonuçla Olimpiyat Oyunları’na veda etti.
Grekoromen stilde güreş müsabakaları bu gece 66 ve 96 kilo maçlarıyla tamamlanacak. 5 Ağustos'tan itibaren mindere çıkan Selçuk Çebi, Rahman Bilici, Nazmi Avluca, Atakan Yüksel ve Cenk İldem madalya kazanma başarısını gösteremedi. 
Bu branşta 120 kiloda bronz madalya kazanan Rıza Kayaalp, hem branşında hem de şu ana kadar Türkiye adına madalya kazanan tek sporcu oldu. 
Londra’da yarından itibaren serbest stilde güreş müsabakaları başlayacak. Bu stilde yarın kadınlar 63 kiloda Elif Jale Yeşilırmak mindere çıkacak. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam