Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dev maçın galibi Barcelona

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/12/2010 - 23:10 GMT+2

Hentbol Şampiyonlar Ligi’nde son yılların en önemli rekabetlerinden biri olan Barcelona - THW Kiel karşılaşması bugün oynandı. İspanyol temsicisi mücadeleyi son 15 dakikadaki etkili oyunuyla 32-29 kazandı.

HANDBALL 2010/2011 Champions League Barcelona Kiel

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi’ni 7 kezle en çok kazanan takım olan Barcelona, son dört yılda finale çıkan bunların ikisini kazanmayı başaran ve geçtiğimiz sezonki finalde Barcelona’yı müthiş bir mücadele sonunda 36-34 mağlup eden THW Kiel’i ağırladı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde henüz mağlubiyeti bulunmayan Kiel mücadeleye daha etkili başlayan taraftı. Ancak ikinci yarı Katalan temsilcisi oldukça istekli ve hızlı bir oyun ortaya koydu. Kiel’in Fransız kalecisi Thierry Omeyer’in yaptığı 19 kurtarış Alman temsilcisini oyunda tuttu.

Mücadelede 45. dakika geçildiğinde Kiel’in 23-22 üstünlüğü bulunuyordu. Ancak ev sahibi takım yakaladığı 6-2’lik seriyle skoru 28-25’e taşırken maç sonuna kadar aradaki üç sayılık farkı korudu ve sahadan 32-29’luk galibiyetle ayrıldı.

Sürpriz bir şekilde karşılaşmanın en skorer ismi Kiel'in genç Alman oyuncusu Tobias Reichmann’dı. Yedi gol atan oyuncuyu Barça adına altı golle Laszlo Nagy takip etti.

Bu sonuçla birlikte Kiel 10 puanla ve averajla Rhein-Neckar Löwen’in önünde liderliğini sürdürürken, Barcelona 8 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam