Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kartal avantaj peşinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/11/2011 - 15:38 GMT+2

Beşiktaş, EHF Kupası 3. tur ilk maçında 26 Kasım Cumartesi günü Hırvatistan temsilcisi Nexe Nasice'ye konuk olacak.

beşiktaş hentbol takımı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunda oynadığı iki maçta Savehof ve AON Fivers takımlarına mağlup olan Beşiktaş, yoluna EHF Kupası'nda devam ediyor. Üçüncü turda Hırvatistan'ın Nexe Nasice takımı ile eşleşen siyah-beyazlılar, çift maç üzerinden yapılacak eleme karşılaşmalarının ilk maçını cumartesi günü Hırvatistan'da oynayacak.
Beşiktaş, Kral Tomislav Spor Salonu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma için yarın Hırvatistan'a hareket edecek. Karşılaşmayı, Ukrayna Hentbol Federasyonu'ndan Anatoliy Novikov ve Ruslan Perepilitsy hakem ikilisi yönetecek.
Kaptan Utku: Avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz
Beşiktaş Hentbol Takımı Kaptanı Utku Erdüger, EHF Kupası 3. tur ilk maçında Nexe Nasice karşısında iyi bir skor alarak Hırvatistan'dan avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söyledi.
Hentbol Süper Ligi'ndeki başarılı performanslarını Avrupa'da da sürdürmek istediklerini belirten Utku, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
''Rakibimizi inceledik. Oldukça güçlü bir ekip. Hentbol ekolü olan bir ülkenin takımına karşı oynayacağız. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun biz Beşiktaşız ve her maça galip gelmek için çıkarız. Bu kupada en üst noktaya gelmek istiyoruz ve planlarımızı buna göre yapıyoruz. İlk maçta deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek, İstanbul'da taraftarlarımızın desteğiyle son 16 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. Takımda sakat veya cezalı oyuncumuzun olmaması çok sevindirici. Şimdiden taraftarlarımızı rövanş maçında bize destek olmaları için Süleyman Seba Spor Salonu'nda yerlerini almaya davet ediyorum.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam