Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

hentbol arac belediyespor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/05/2012 - 11:34 GMT+3

Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubu'nda verdiği mücadeleyi lider tamamladıktan sonra Alanya'da verdiği play off mücadelesinde tüm takiplerini yenerek Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Kastamonu ekibi Araç Belediyespor, geleceğe güvenle bakıyor.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Kısıtlı bütçelerine rağmen inançlarını kaybetmeden şampiyonluğu göğüsleyen Kastamonu ekibi Araç Belediyespor yönetimi, Kastamonulu iş adamlarının takımlarına sponsor olarak sahip çıkmalarını istiyor.
Kısıtlı imkanlarla kurulan ve geçtiğimiz sezon Kadınlar Hentbol 1. Lig kuraları çekildiğinde 7 kişilik dar bir kadro ile lige hazırlanan Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, maddi ve manevi tüm olumsuzluklara rağmen oynadığı tüm maçlarda ezici bir üstünlük sağlayıp, Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Spor tesisi bulunmayan küçük bir ilçenin takımı olmanın zorluklarını yaşayan yönetici ve oyuncular, Süper Lig'e olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini belirttiler. İlçelerinde spor salonu ve tesisleri bulunmayan Araç Belediyespor, tüm maçlarını Kastamonu merkezde bulunan 1500 kişilik Atatürk Spor Salonu'nda oynuyor. Her antrenmanları ve maçları için 47 kilometrelik bir yol kat etmesi gereken Araç Belediyespor, maddi olumsuzluklarla da başa çıkmaya çalışıyor. Oyuncular ve takım yönetimi Kastamonulu işadamlarının takımlarına sponsor olarak sahip çıkmalarını istiyor.
Lig hazırlıklarına 3'ü kaleci 7 oyuncu ile başladıklarını ve daha sonra kadroyu genişlettiklerini belirten, Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü Cengiz Kesici, "İlk maçlarda aldığımız skorlarla bu takımın yerinin Süper Lig olduğu ortaya çıktı. Biz bu takımı antrenörlerimizin ve oyuncularımızın özverili çalışmaları ile Süper Lig'e çıkardık. Bundan sonra da Kastamonulu işadamlarından bu takıma destek vermelerini istiyoruz" dedi.
İlçelerini büyük bir başarı ile temsil eden kadın hentbol takımına her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirten Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ise "Kastamonu'ya gönül veren herkesin ve Kastamonulu işadamlarının bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam