Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş yarın Viyana'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/08/2011 - 11:56 GMT+3

Hentbolde Erkekler Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele edecek Beşiktaş, organizasyondaki ilk maçını 3 Eylül Cumartesi günü İsveç'in IK Savehof takımıyla yapacak.

beşiktaş, hentbol, izmir büyükşehir belediyesi, 2011

Görsel kaynağı: AA

Ön eleme turu 2. grupta yer alan siyah-beyazlı ekip, maçlarını Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Sporthalle Hollgasse Spor Salonu'nda oynayacak. 2 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde Viyana'ya gidecek Beşiktaş, grup maçlarında ilk olarak 3 Eylül Cumartesi günü İsveç'in IK Savehof takımıyla karşılaşacak. Siyah-beyazlı takım, bu maçı kazandığı takdirde Şampiyonlar Ligi grubuna katılmak için grubun diğer maçı olan Dinamo Minsk-Aon Fivers karşılaşmasının galibiyle 4 Eylül Pazar günü mücadele edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine katılması için Avusturya'daki maçlar sonunda ilk sırada yer alması gereken Beşiktaş, birincilik dışındaki sonuçlarda ise Avrupa'da yoluna EHF Kupası'nda devam edecek.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı takdirde, son şampiyon FC Barcelona Intersport, Hırvatistan'ın Croatia Osiguranje Zagreb, İsviçre'nin Kadetten Schaffhausen, Fransa'nın Chambery Savoie HB ve Bosna Hersek'in HC Bosna BH Gas Sarajevo takımları ile aynı grupta yer alacak. 28 Eylül Çarşamba günü başlayacak ve 2 Şubat 2012 tarihine kadar sürecek karşılaşmalarla sona erecek grup maçlarında ilk 4 sırayı alan ekipler son 16 takım arasına kalacak.
Ön eleme turu maçları öncesi Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıklamada bulunan hentbol takımı antrenörü Müfit Arın, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu belirterek, ''Transferler ve altyapıdan gelen oyuncularla birlikte takımımızı gençleştirdik, birçok kez Yıldız Milli Takımı'nın formasını giymiş altyapımızda yetişen oyuncumuz Ata Özkar A takım ile çalışmalara başladı. Bu sezon genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım ile 3 kulvarda da göze hoş gelen bir oyun ortaya koyup bunun sonucunda kupalar kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam