Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ön eleme programı belli

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/08/2011 - 17:58 GMT+3

Türkiye'yi hentbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek kadınlarda Üsküdar Belediyesi, erkeklerde de Beşiktaş, eylül ayında ön eleme maçları oynayacak. 

beşiktaş hentbol takımı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Kadınlar Süper Lig şampiyonu Üsküdar Belediyesi, ilk ön eleme turunda B Grubu’nda mücadele edecek. Grup maçları Slovakya'nın Michalovce kentindeki Chemkostav Arena'da yapılacak. Lig usulü oynanacak karşılaşmalarda Üsküdar Belediyesi ilk maçında ev sahibi Iuventa Michalovce ile karşılaşacak. 
Grupta iki maça daha çıkacak Türk temsilcisi, ilk iki sırada yer alırsa bir üst ön eleme turuna yükselecek. dörderli 4 gruptan oluşan ikinci ön eleme turunda ise ilk sırayı alacak takımlar Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak.
Üsküdar Belediyesi’nin maç programı ise şöyle: 
2 Eylül: Üsküdar Belediyesi-Iuventa Michalovce (Slovakya) 
3 Eylül: Britterm Veseli nad Moravou (Çek Cumhuriyeti)-Üsküdar Belediyesi 
4 Eylül: Üsküdar Belediyesi-RK Zajecar (Sırbistan)     

Türkiye'nin, erkekler Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımı Beşiktaş, eylül ayı başında ön eleme maçları oynayacak. 
Ön eleme turu ikinci grupta yer alacak Beşiktaş, maçlarını Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Sporthalle Hollgasse Spor Salonu'nda oynanacak. 
Siyah-beyazlılar, grup maçlarında ilk olarak 3 Eylül Cumartesi günü İsveç'in IK Savehof takımıyla karşılaşacak. Türk ekibi, bu maçı kazanması halinde Şampiyonlar Ligi grubuna katılmak için grubun diğer maçı olan Dinamo Minsk-Aon Fivers karşılaşmasının galibiyle 4 Eylül Pazar günü mücadele edecek. 
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı takdirde, son şampiyon FC Barcelona Intersport, Hırvatistan'ın Croatia Osiguranje Zagreb, İsviçre'nin Kadetten Schaffhausen, Fransa'nın Chambery Savoie HB ve Bosna Hersek'in HC Bosna BH Gas Sarajevo takımları ile aynı grupta yer alacak. 28 Eylül Çarşamba günü başlayacak ve 2 Şubat 2012 tarihine kadar sürecek karşılaşmalarla sona erecek grup maçlarında ilk dört sırayı alan ekipler son 16 takım arasına kalacak. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam