Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Halkbank'ta hedef Dörtlü Final

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/03/2016 - 10:33 GMT+2

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde İtalya’nın DHL Modena takımını eleyerek 6'lı play-off turuna yükselen Halkbank'ta yeni hedef son 4'e kalmak.

Halkbank Erkek Voleybol

Görsel kaynağı: AA

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Bernardi, AA muhabirine yaptığı açıklamada İtalya'da elde ettikleri başarının sıradan bir tur geçmenin ötesinde olduğunu söyledi.
Bernardi, Modena karşısındaki başarının bir tur atlamanın ötesinde anlamlar taşıdığını belirterek, "Oyuncularıma soyunma odasında da söylediğim gibi Modena, İtalya'nın voleybol mabedidir. Onları önce Ankara'da yenip ardından da deplasmanda, üstelik de iyi bir oyundan sonra elemek yarışmada bir tur atlamanın ötesinde anlamlar taşır. Bu nedenle oyuncularımla gurur duyuyorum" diye konuştu.
Altılı play-off turuna yükselmekle işlerinin bitmediğini vurgulayan Lorenzo Bernardi, omuzlarına yeni sorumluluklar yüklendiğini ve hedeflerin Dörtlü Final olduğunu belirtti.
Halkbank'ın bu seviyelerde her yıl yer almasının Avrupa’nın elit takımlarından biri olduğunu gösterdiğini ifade eden Bernardi, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu yıl Modena’yı eleyip adımızı 6'lı play-off'a yazdırdık. Sırada bir başka İtalyan ekibi Cucine Lube Civitanova var. Onlar da çok güçlüler, kadrolarında dünya yıldızı var. Modena ile eşleştiğimizde çok sevindiğimi söylemiştim. Yine aynı duyguları taşıyorum. Bir başka voleybol efsanesini daha eleyip Dörtlü Final'deki yerimizi almak istiyoruz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam