Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş Mogaz'ın takım otobüsüne çirkin saldırı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/04/2015 - 18:57 GMT+3

Beşiktaş Mogaz hentbol takımın otobüsü Mersin'de taşlı saldırıya uğradı!

Beşiktaş Mogaz

Görsel kaynağı: Eurosport

Normal sezonu lider tamamlayarak Play-Off'ta Mersin Hantaş Sportif ile eşleşen Beşiktaş Mogaz, Mersin'e geldiği sırada taşlı saldırıya uğradı.
Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda otobüsün camında büyük kırıklar dikkat çekti.
Saldırının kimler tarafından yapıldığı konusunda ise henüz bir bilgi yok...
Mersin Hantaş'ın asbaşkanı Tolga Oğuz, Beşiktaş Mogaz takımı otobüsüne yapılan taşlı saldırıyla ilgili, "Beşiktaş Mogaz'dan, böyle bir şeyin önüne geçemediğimiz için ev sahibi olarak özür diliyoruz" dedi. Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spordaki her türlü şiddete karşı olduklarını ve bu olayı yapanları da kınadıklarını söyledi. Mersin'in adının bu şekilde anılmasından üzüntü duyduklarını aktaran Oğuz, şöyle devam etti:
"Olayın takımımız taraftarlarıyla bir alakası yok. Maç oynandığı esnanada meydana gelen bir olay. Beşiktaş Mogaz'dan, böyle bir şeyin önüne geçemediğimiz için ev sahibi olarak özür diliyoruz. Önüne geçebileceğimiz bir şey olsaydı biz Beşiktaş'ın önünde durur, olaya engel olurduk. Çok üzgünüz."
Asbaşkan Oğuz, faillerin yakalanması için emniyet güçleriyle birlikte hareket ettiklerini anlatarak, "Bu olayı yapanların en kısa sürede yakalanmasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Erkekler Hentbol Süper Lig'de Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan play-off 1. tur ilk maçı sırasında siyah-beyazlı ekibin otobüsünün arka camında atılan taşlar nedeniyle hasar meydana gelmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam