Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş Mogaz oyuncuları Soma'da çocuklarla bir araya geldi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/05/2015 - 20:46 GMT+3

İzmir Büyükşehir Belediyespor'la Somalı çocuklar için gösteri maçı düzenleyen Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş Mogaz Soma'da

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Soma'daki maden faciasının yıl dönümünde ilçedeki çocuklarla bir araya geldi.
Manisa'nın Soma ilçesindeki Muzaffer Ecemiş Spor Salonu'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile ufak bir gösteri maçı yapan Beşiktaş Mogazlı oyuncular, maçın ardından minik hentbolcularla ilgilendi.
Beşiktaşlı hentbolcular, küçük sporculara imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi.
Soma'da Beşiktaş camiasını temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Soma'da yaşanan maden kazasının yıl dönümünde anma etkinlikleri çerçevesinde Beşiktaş Mogaz takımının da katıldığı bir organizasyon yapıldığını bildirdi.
Karacan, tribünlerde şehit olan madencilerin bulunduğunu ve çok duygusal anlar yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:
"Beşiktaş Mogaz takımımız da buradaki etkinliklere katkı sağlamak için geldi. Şehit olan vatandaşlarımızın çocuklarıyla beraber hentbol oynadılar. Çok duygusal anlar yaşadık. Bu anlamlı günde Beşiktaş camiası olarak şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Beşiktaş Mogaz takımı olarak Beşiktaş camiasını burada temsil etmek bizler için çok gurur verici."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam