Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor hentbolda galibiyet sevinci

TarafındanAA

Güncellendi 16/03/2015 - 13:35 GMT+2

Antrenör Kaynak: "Antalyaspor karşısında pek iyi oynamamış olsak da tecrübeli oyuncularımızın farkıyla aradığımız sayıları üretip kazanmayı başardık"

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, Antalyaspor'u 26-24 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, iyi oynamamalarına rağmen tecrübeli oyuncularının farkıyla kazandıklarını söyledi.
Kaynak, 4 oyuncusu sakat olduğu için 7 oyuncuyla oynadıklarını belirterek, bu nedenle istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını anlattı.
Antalyaspor karşısında da eksik kadroyla mücadele ettiklerini dile getiren Kaynak, "Antalyaspor maçı, eksiklerimize rağmen kazanmayı başardığımız bir müsabaka oldu. Karşılaşmada iyi savunma yapıp hızlı çıkışlarla sayılar üretmeye çalıştık. Aslında çok gol yemedik ama çok da sayı üretemedik. Pek iyi oynamamış olsak da tecrübeli oyuncularımızın farkıyla aradığımız sayıları üretip kazanmayı başardık" diye konuştu.
Kaynak, tüm aksiliklere rağmen yılmadan kazanmayı sürdürüp sezonu istedikleri yerde bitireceklerini kaydederek, "Bizim bir amacımız var, o amaca ulaşabilmek için tüm şartlarımızı zorlayacağız. Çok sakat oyuncumuz olsa da hedeflerimizden şaşmayacağız. Kısıtlı kadromuzla şartlarımızı zorlayarak hedefimize ulaşacağız" ifadesini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam