Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arın hedefi belirledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/08/2011 - 13:50 GMT+3

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin son şampiyonu Beşiktaş'ın antrenörü Müfit Arın, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak ve Süper Kupa'yı kazanmak olduğunu söyledi.

müfit arın

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Arın, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürdüklerini belirterek ''Transferler ve altyapıdan gelen oyuncularla birlikte takımımızı gençleştirdik. Birçok kez Yıldız Milli Takımı'nın formasını giymiş, altyapımızda yetişen oyuncumuz Ata Özkar, A takım ile çalışmalara başladı. Bu sezon genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım ile 3 kulvarda da göze hoş gelen bir oyun ortaya koyup, bunun sonucunda kupalar kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Bursa'da 19-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Nilüfer Cup turnuvasında mücadele edeceklerini dile getiren Arın, ''Benim için turnuvada maç kazanıp şampiyon olmaktan çok, takım olma duygusunu geliştirmek, oyuncularımın bireysel ve takım halindeki durumlarını görmek çok daha önemli. Bundan sonraki yol haritamızı çizmede turnuvada oynayacağımız maçlar çok faydalı olacak'' şeklinde görüşlerini aktardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam