Eurosport
"Beşiktaş rakibimiz değil"
Tarafından
Yayınlandı 09/02/2012 - 16:34 GMT+2
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Mersin Yenişehir Hentbol Eğitim, hazırlıklarını sürdürdü.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Antrenör Osman Özoğlu, Cumartesi günü Seyfi Alanya Spor Salonu'nda karşılaşacakları Beşiktaş'ın namağlup olarak ligde lider olduğunu söyledi.
Rakiplerinin gücünü bildiklerini ifade eden Özoğlu, ''hentbolda bir marka haline gelen Beşiktaş bizim rakiplerimizden değil. Ancak siyah-beyazlı ekip karşısında etkili bir mücadele ortaya koyarak hentbolseverlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz'' dedi.
Geçen hafta deplasmanda 35-32 yenildikleri Bursa Nilüfer Belediyesi maçında iyi mücadele etmelerine karşın hakemlerin hatalı kararları sonucu yenildiklerini öne süren Özoğlu, bundan sonraki süreçte hakemlerin daha duyarlı ''düdük çalmasını'' beklediklerini kaydetti.
''Kendi yağımızda kavrulacağız''Maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntı çektiklerini ve ligde zor günler geçirdiklerini vurgulayan Özoğlu, şöyle konuştu: ''Biz sadece iyi günde değil kötü günde de yanımızda olunmasını istiyoruz. Sık sık bir spor şehri olduğu dile getirilen kentimizde ne yazık ki çaldığımız kapıların hiçbirinden destek alamadık. Ancak yine de pes etmeyeceğiz. Tüm olumsuzluklara rağmen kendi yağımızda kavrularak bu takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız.''
Benzer Konular
Reklam
Reklam