Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mersin sponsor istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/08/2011 - 11:13 GMT+3

Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Yenişehir Belediyesi'nin antrenörü Osman Özoğlu, maddi anlamda sıkıntı çektiklerini belirterek, ''Lige devam edebilmek için sponsor desteğine ihtiyacımız var'' dedi.

mersin

Görsel kaynağı: AA

Özoğlu yaptığı açıklamada, Süper Lig'de mücadele ettikleri ilk yıllarda şampiyonluğa oynayan bir ekip olduklarını ve üst sıraları hep zorladıklarını söyledi. 
Avrupa kupalarında mücadele ettiklerini ve bir kez de Türkiye Kupası'nı müzelerine getirdiklerini hatırlatan Özoğlu, bu süreçte takımı Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'in desteklediğini, ancak Belediye Kanununda yapılan düzenleme ile maddi desteğin zorunlu olarak kesildiğini vurguladı. 

Özoğlu, ''Bu nedenle sıkıntılı günler geçirmeye başladık. Hatta bu sezon lige katılabilmek için gereken parayı da güçlükle yatırabildik. Lige devam edebilmek için sponsor desteğine ihtiyacımız var. Uzun zamandır sürdürdüğümüz çalışmalara karşın Süper Lig'de mücadele etmek için destek verecek bir sponsor bulamadık'' dedi. 

Lig başlayıncaya kadar gerekli desteği bulamadıkları takdirde gerek oyuncu ücretlerinin gerekse deplasman masraflarının karşılanması konusunda sıkıntılarının olacağını belirten Özoğlu, ''2013 Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı kentte, yeni başarılara imza atabilmek için sponsor kurum, kuruluş ve iş adamlarından destek bekliyoruz'' diye konuştu. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam