Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Oberstdorf'ta eşleşmeler

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/12/2010 - 20:58 GMT+2

Kayakla atlamanın en prestijli turnuvası olarak kabul edilen “Dört Tepe Turnuvası”nın ilk ayağı olan Almanya’nın Oberstdorf kasabasında eleme atlayışları bugün yapıldı

Skifliegen 2009/10 Oberstdorf Michael Uhrmann

Görsel kaynağı: Eurosport

.Finli sporcular Ville Larinto ve Matti Hautameki’nin ilk iki sırayı aldığı yarışta Polonyalı yıldız Adam Malysz de üçüncü sırayı elde etti.

134 metrelik tepe mesafesi olan Oberstdorf’da 137.5 metreye giden Larinto vatandaşının 2.6 puan önünde birinci olarak bu sezon bir kez daha ne kadar formda olduğunu gösterdi.

Bu sezonun en formda ismi Avusturyalı Thomas Morgenstern, kariyerinde bir tek Dört Tepe Turnuvası’nı kaznamayan Simon Ammann ve geçtiğimiz yılın şampiyonu Andreas Kofler otomatik olarak birinci tura yükselen isimlerden oldukları için eleme turuna katılmayı tercih etmedi.

Bu isimler eleme turuna katılmayınca ilginç eşleşmeler oluştu. Thomas Morgenstern’in yarınki rakibi “Uçan bıyık” Adam Malysz olurken, Simon Ammann – Matti Hautamaeki ve Andreas Kofler – Ville Larinto eşleşmeleri de dikkat çekiyor.

Yarın yapılacak birinci turda 25 eşleşme galibi ve beş en iyi ikinci 16.45’te başlayıp Eurosport ekranlarından naklen yayınlanacak olan finalde yarışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam