Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kayaklı koşu klasik sprint takım yarışını kadınlarda Norveç, erkeklerde Finlandiya kazandı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/02/2014 - 16:38 GMT+2

Kayaklı koşu klasik sprint takım yarışını kadınlarda Norveç, erkeklerde Finlandiya kazandı.

Norway's Marit Bjoergen and her team mate Ingvild Flugstad Oestberg (R) celebrate after crossing the finish line during the women's cross-country team sprint classic final at the Sochi 2014 Winter Olympics February 19, 2014. REUTERS/Michael Dalder (RUSSIA

Görsel kaynağı: Eurosport

22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda kayaklı koşu kadınlar klasik sprint takım yarışında Norveç, erkeklerde ise Finlandiya altın madalya kazandı.
Rusya'nın Soçi kentinde gerçekleştirilen oyunlarda Laura Kayaklı Koşu Merkezi'nde yapılan kadınlar mücadelesinde Norveçli Marit Bjoergen ve Ingvild Flugstad Oestberg toplam 16.04.05'lik dereceleriyle altın madalyanın sahibi oldular.
Mücadelede Aino Kaisa Saarinen ve Kerttu Niskanen'den oluşan Finlandiya takımı 16.13.14'lük derecesiyle gümüş, İsveçli Ida Ingemarsdotter ve Stina Nilsson ikilisi de 16.23.82'lik dereceleriyle bronz madalya elde ettiler.
Aynı merkezdeki erkekler klasik sprint takım yarışında ise Sami Jauhojaervi ve Iivo Niskanen'den oluşan Finlandiya takımı 23.14.89'luk dereceleriyle altın madalya kazandılar.
Yarışta 23.15.86'lık derece yapan Maxim Vylegzhanin ve Nikita Kriukov'dan oluşan Rus takımı gümüş, 23.30.01'lik dereceyle yarışan Emil Joensson ve Teodor Peterson'un oluşturduğu İsveç takımı ise bronz madalyanın sahibi oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam