Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kenan altıncı bitirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/10/2011 - 10:00 GMT+3

Moto 2'de heyecan dolu Avustralya GP'sini Alex de Angelis kazandı. Şampiyonluk yarışında iddialı olan Stefan Bradl ikinci bitirirken, Bradl'in en büyük rakibi Marc Marquez üçüncü oldu. Milli sporcu Kenan Sofuğlu ise altıncı bitirdi.

kenan sofuoğlu

Görsel kaynağı: Reuters

Phillip Island'da koşulan yarış büyük heyecana sahne oldu. Dün yapılan sıralama turları sonrası yarışa beşinci cepten başlayan Kenan Sofuoğlu, bir ara 10. sıraya kadar geriledi. Son bölümde atağa kalkan Kenan, Avustralya'da altıncılığa ulaşmayı başardı.

Moto 2'de pilotlar klasmanındaki büyük çekişme de sürdü. Son tura kadar yarışı önde götüren Stefan Bradl, son turda Alex de Angelis'e geçilerek ikinciliğe razı oldu. Alman pilot, en büyük rakibi Marc Marquez'in üçüncü bitirmesi sonrası şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. Bradl, bitime iki yarış kala üç puan farkla önde bulunuyor.

Antrenman seanslarında iyi bir performans gösteren, sıralama turları sonucunda pol pozisyonu kapan Alex de Angelis ise beşinci turda Bradl'e emanet ettiği liderliği son turda yaptığı atakla geri alarak müthiş bir zafer elde etti.

AVUSTRALYA'DA NELER OLDU? SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN!
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam