Eurosport
Kenan'ın keyfi yok
Tarafından
Yayınlandı 03/04/2011 - 20:05 GMT+3
MotoGP’nin bir alt dalı olan Moto2’de sezonun ikinci yarışı İspanya’nın Jerez pistinde koşuldu. Suter Racing Technology adına yarışan Kenan Sofuoğlu yarışı 16. sırada tamamlarken yarışın galibi aynı takımdan İtalyan Andrea Iannone oldu.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
600 cc’lik araçlarla yarışılan Moto2 serisinin İspanya’da koşulan ikinci ayağını kazanan Iannone, bu sonuçla 45 puana ulaşarak genel klasmanda liderliğe yükseldi. Yarışın ikincisi yine Suter takımından İsviçreli Thomas Lüthi olurken üçüncü sırayı FTR takımından Simone Corsi aldı. Bir önceki yarışın galibi Stefan Bradl ise beşinci sırada kalarak podyum göremedi ve genel klasmanda ikinciliğe düştü.
İlk 15 pilotun puan aldığı yarışı 16. sırada bitiren Kenan Sofuoğlu’nun ise henüz genel klasmanda puanı bulunmuyor. Sofuoğlu daha önce yaptığı açıklamada sezonun ilk beş yarışına antrenman gözüyle baktığını, bu beş yarışın ardından yavaş yavaş tırmanışa geçeceğini ve sezonu ilk beş sıra içinde bitirmeyi hedeflediğini söylemişti.
Benzer Konular
Reklam
Reklam