Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sofuoğlu Barcelona'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/06/2011 - 15:50 GMT+3

Kenan Sofuoğlu, Moto2'de sezonun 5. ayak koşusu için Şampiyonlar Ligi'nin şampiyonu Barcelona'nın kentinde kendisine şans arayacak. Sofuoğlu, Barcelona'nın kendisine şans getireceğine inanıyor.

Kenan Sofuoğlu

Görsel kaynağı: Reuters

Kenan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, daha önce Barcelona'da yarışmadığını ve deneyiminin bulunmadığını dile getirdi.
Barcelona'nın kendisine uğurlu geleceğine inandığını ifade eden Sofuoğlu, ''Taraftarlığım yok ama Barcelona'nın bana uğur getireceğine inanıyorum. Ben hayatımda (A) Milli Futbol Takımın dışında sadece Barcelona-Real Madrid maçını 90 dakika izledim. Futbolu takip etmiyorum ama Messi hayranlığım var'' dedi.
Milli motosikletçi, Moto2'de kötü bir sezon geçirdiğini anımsatarak, şöyle konuştu:
''Zor bir sezon geçiriyorum. Sporda inişli çıkışlı dönemler olabilir. Artık bu sezonu böyle yarışmak zorundayım. Benim başarıdan çok ayakta kalmaya ihtiyacım var. Sezon öncesi özel hayatımda yaşadıklarımı daha önceden kestirebilseydim, Moto2'ye geçmezdim. Çünkü motosiklette kış ayları antrenman ve testler için çok önemlidir. Ben bunları yapamadım. Moral yokken başarı olmuyor. Spor olarak bu sezon yeni bir hayata başlamıştım. Aslında geçen sezonun son iki yarışmasında neler yapabileceğimi göstermiştim. Ama her şey planlandığı gibi gitmiyor.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam