Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Begül milli olimpiyat

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/07/2012 - 17:33 GMT+3

Milli atlet Begül Löklüoğlu sıralama turunda 648. puan alarak 26. oldu. Begül Löklüoğlu, pazartesi günü başlayacak ilk turda Tayvanlı Le Chien-Ying ile karşılaşacak.

Begül Löklüoğlu

Görsel kaynağı: AA

2000 Sydney Olimpiyat Oyunları’na altı, 2004 Atina’ya beş, 2008 Pekin’e iki sporcuyla giden Türk okçuluğunu Londra’da tek başına temsil eden Begül Löklüoğlu sıralama turunda ilk mücadelesini verdi.
İlk Olimpiyat’ına katılan 24 yaşındaki Begül, 72 ok sonunda 648 puan toplayarak 26. oldu. Begül, ilk turda Tayvanlı Le Chien-Ying ile karşılaşacak.
Koreli Ki Bo Bae 72 ok sonunda birinciliği kaparken, vatandaşı Lee Sung Jin ikinci, Tayvanlı Tan Ya-Ting üçüncü oldu. 24 yaşındaki Ki Bo Bae, bu sene Şanghay’da yapılan Dünya Kupası’nda zirveyi kimseyi bırakmamıştı. 2010 Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalyaya ulaşan Tan Ya-Teng yükselişini sürdürdü.
Bugün yapılan atışlar sıralamayı ve elemeyi belirledi. Eleme tablosunda mücadele pazartesi günü başlayacak. Londra 2012'de erkekler ve kadınlarda takım yarışlarında madalyalar yarın sahibi bulacak. Erkekler ve kadınlarda bireysel madalyalar ise perşembe ve cuma günü dağıtılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam