Avrupa Oyunları: Türkiye, judoda 3 bronz maçını da kaybetti

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/06/2015 - 19:26 GMT+3

Görme engelli judoda yarışan Gülhan Kılıç, Dursun Hayran ve Şerife Köseoğlu , 3'üncülük maçında Rus Parasiuk'a kaybetti.

Bakü 2015 1. Avrupa Oyunları'nda görme engelli erkekler 90 kiloda yarışan milli Judocu Dursun Haydar (beyaz), Rus rakibi Aleksandr Parasiuk (mavi) ile karşılaştı

Görsel kaynağı: AA

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) bronz madalya mücadelesi veren görme engelli milli kadın jodocular Gülhan Kılıç, Dursun Hayran ve Şerife Köseoğlu elendi.
Haydar Aliyev Arena'da düzenlenen görme engelli judo müsabakalarının akşam seansında, kadınlarda -57 kiloda iki Türk sporcu bronz madalya kazanmak için mücadele etti.
Milli sporculardan Gülhan Kılıç, Ukraynalı Nataliya Nikolaychyk'e, Şerife Köseoğlu ise Alman Ramona Brussig'e yenilerek turnuvaya veda etti.
Kadınlar -57 kilo görme engelli kategorisinde Ukraynalı Inna Cherniak altın, Azerbaycanlı Sabina Abdullayeva gümüş madalyaya uzanırken, Ukraynalı Nikolaychyk ile Alman Brussig ise bronz madalyayı paylaştı.
Dursun Hayran da başarısız oldu
1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) bronz madalya mücadelesi veren görme engelli milli judocu Dursun Hayran elendi.
Haydar Aliyev Arena'da düzenlenen görme engelli judo müsabakalarının akşam seansında, erkekler +90 kilo kategorisinde tatamiye bronz madalya için çıkan milli sporcu Dursun Hayran, Rus Aleksandr Parasiuk'a yenilerek turnuvaya veda etti.
Diğer üçüncülük mücadelesinde Yunan Klimis Papachristos'u mağlup eden Azerbaycanlı Zakir Mislimov ise bronz madalyayı Rus Parasiuk ile paylaştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam