Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

IOC Başkanı Thomas Bach: Soçi'de imkanlar mükemmel

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/02/2014 - 12:42 GMT+2

IOC Başkanı Thomas Bach, Soçi’nin Olimpiyat Oyunları'nı en üst seviyede gerçekleştirmek için her şeye sahip olduğunu söyledi.

IOC Başkanı Thomas Bach

Görsel kaynağı: Reuters

Almanya’nın Welt am Sonntag gazetesine demeç veren Bach, “Soçi, mükemmel bir Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapmak için tüm önkoşullara sahip. Sporcular için mükemmel koşullar oluşturuldu. Spor tesisleri, test yarışmalar sırasında kendini iyi gösterdi ve o andan itibaren daha da iyileştirildi. Olimpiyat köyleri çok güzel. Sporcuların yüzde 80’i konakladıkları numaralardan antrenman veya müsabakalara yaya gidebilir. Dağlarda ve kıyıda bulunan Olimpiyat köyleri ve spor tesisleri arasındaki mesafe, Vancouver, Turin ve Salt Lake City’de olandan çok daha kısa.” dedi.
Rusya’da sağlanan anti terör önlemlerine değinen IOC Başkanı, bu sorunun 1972 Münih Olimpiyatlarından bu yana güncel olduğunu ifade etti. Bach, “11 Eylül saldırılarının birkaç hafta sonrasında gerçekleşen 2002 Olimpiyatlarını hatırlayın. Rusya güvenlik güçlerinin bu görevin üstesinden, Salt Lake City’deki Amerikalı meslektaşları gibi başarıyla geleceğini düşünüyorum.” diye vurguladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam