Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Deprem endişesi gereksiz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/09/2010 - 11:08 GMT+3

Rugby Dünya Kupası'na bir yıl kala ev sahibi Yeni Zelanda'nın 7.0 şiddetinde bir depreme maruz kalması soru işaretleri doğurmuştu. Yetkililer ise hazırlıkların etkilenmediği görüşünde.

2011 Rugby World Cup

Görsel kaynağı: Reuters

Yedinci kez düzenlenecek Rugby Dünya Kupası'na yaklaşık bir yıl kala ev sahibi şehirlerden Christchurch'te yaşanan 7.0 şiddetindeki deprem gözleri bu şehre çevirdi. Geçtiğimiz Cumartesi yaşanan doğal afetin ardından şehirde hâlen acil durum söz konusu.
Yetkililer ise durumun endişe gerektirmediği görüşünde. Hazırlıkların planlandığı gibi sürdüğünü belirten Organizasyon Komitesi Başkanı Martin Snedden AFP'ye yaptığı açıklamada Christchurch'teki durumu takip ettiklerini ve bu şehrin ev sahipliğine engel bir durumu gözlemlemediğini belirtti.
Ev sahibi stadyumlar arasında en geniş kapasiteli ikinci stadyum olan AMI Stadyumu'nu bulunduran Christchurch, turnuvada ikisi çeyrek final olmak üzere yedi maça ev sahipliği yapacak. Lancaster Park olarak da bilinen yaklaşık 39 bin kişi kapasiteli AMI Stadyumu'nun, bir ara turnuvanın ana stadyumu olması da gündeme gelmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam