Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yeni lider Al-Attiyah

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/01/2011 - 00:31 GMT+2

Katarlı Nasser Al-Attiyah Dakar Rallisi’nin sekizinci etabını kazanarak genel sıralamada takım arkadaşı Carlo Sainz’ı geride bırakıp yeni lider oldu.

nasser al-attiyah

Görsel kaynağı: Reuters

Al-Attiyah Copiapo ve Anofagasta arasındaki etabı beş saat 16 dakika 30 saniyede tamamlayıp İspanyol pilotun altı dakika 34 saniye önünde birinci olurken genel sıralamada da Sainz’ın beş dakika 14 saniye önüne geçti.

Giniel de Villiers liderin 17 dakika arkasında üçüncü oldu. Genel sıralamada bu yarış öncesinde üçüncü sırada yer alan Stephane Peterhansel etapta yaşadığı motor problemleri nedeniyle genel sıralamada dördüncü sıraya düştü ve Al-Attiyah ile arasında bir saat 33 dakikalık bir fark bulunuyor.

Motosiklet kategorisinde ise günün galibi genel sıralamanın da lider Marc Coma’ydi. İspanyol pilot etabı 06:05:02’lik derecesiyle tamamlarken Cyirl Despres onu bir dakika 55 saniye farkla takip etti. Despres, Coma’yı genel sıralamada da dokuz dakika 19 saniye farkla takip ediyor.

Kemal Merkit ise etabı Coma'nın üç saat 37 dakika sekiz saniye arkasında 75. olarak tamamladı. Türk pilot genel sıralamada 58. sırada yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam