Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trump yine güldü

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/12/2011 - 01:49 GMT+2

Britanya Şampiyonası’nda Ronnie O’Sullivan’ı 6-5 mağlup eden Judd Trump çeyrek finale yükseldi.

judd trump and ronnie o'sullivan in the 2011 uk championship

Görsel kaynağı: From Official Website

İlk frame’i siyah topta kazanan O’Sullivan’a cevap bir 68 ile geldi. Deneyimli snookercı bir sonraki frame’i alarak tekrar öne geçti ancak Trump buna da cevap vermeyi başardı. Roket beşinci frame’i 114’lük oyunla alırken sonraki iki frame’de rakibinin oyununa seyirci kaldı ve Trump 4-3 üstünlüğü yakaladı. Hâlâ deposunda benzini olan deneyimli İngiliz üst üste kazandığı framelerle 5-4 öne geçse de , 10. frame’de 47 puanda yaptığı hata ona pahalıya patladı.
En son Belçika’da oynanan PTC ayağı finalinde vatandaşı O’Sullivan’ı 4-3’lük skorla mağlup eden Trump, “Güvenli oyunum çok iyi değildi. Bu yüzden kazandığım için şaşkınım” ifadelerini kullandı. “Kazanmak için iyi oynamam gerektiğinin farkındayım. Burada favori olmayan taraf bendim ama mücadele ettim” diyen genç İngiliz, “Yine kazananı son frame belirledi, çok başa baş gidiyoruz” dedi.
Trump’ın çeyrek finaldeki rakibi ise John Higgins'i 6-4 ile geçen Stephen Maguire oldu. Tamamlanan diğer eşleşmede Ding Junhui, Matthew Stevens'ı 6-5 mağlup etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam