Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2013 Masters - Judd Trump vazgeçmedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/01/2013 - 01:07 GMT+2

Dünya iki numarası Judd Trump, 5-3 geriye düştüğü maçta Barry Hawkins’i 6-5 mağlup ederek Masters’ta çeyrek finale yükseldi.

judd trump, barry hawkins, masters 2013

Görsel kaynağı: Reuters

Alexandre Palace’ta düzenlenen Masters öncesi bahis şirketleri ve snooker yazarları tarafından kupa için favori gösterilen Judd Trump, turnuvanın ilk turunda Barry Hawkins’e elenmekten son anda kurtuldu.
Karşılaşmanın ilk bölümünde oyunda fazla varlık gösteremeyen ve Hawkins’in masada hakimiyet kurmasına izin veren Trump, rakibinin 83, 109, 85 ve 61’lik seriyleriyle durumu 5-3’e getirmesine izin verdi. Bu bölümden sonra masaya birkaç snooker bırakarak Hawkins’in ritmini bozan Judd Trump, sonuncu frame’deki 107’lik seri dahil olmak üzere, üst üste üç oyun kazanarak karşılaşmadan 6-3’lük skorla galip ayrıldı.
Galibiyetinin yanında, yeni ayakkabılarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Trump:
“Yeni ayakkabıları giymemin zamanının geldiğini düşündüm. İlk iki frame’e de onlarla çıktım ama yer çok fazla kayıyordu ve onları değiştirmek zorunda kaldım. Umarım gelecek maçta yeni ayakkabılarımı giyebilirim
“Onlar Christian Loubutin ayakkabıları. Yeni olarak erkekler için tasarım yapmaya başladılar. Normalde kadınlar için ayakkabılar tasarladıkları için bu biraz farklı. Duruşunu sevmiştim, hâlâ seviyorum.

“İlk turda elenmek istemedim ve 5-3’ten geri gelerek kazandığımı görmek memnuniyet verici. Karşılaşma 5-3’e geldiğinde kafamı eğip sonucu beklemek kolay olandı. Ben odaklanıp zor olanı başarmaya seçtim. Başım dimdikti.”

Son 8: Trump - Dott
Dünya iki numarası Judd Trump, Masters 2013’ün çeyrek finalinde eski dünya şampiyonlarından Greame Dott ile karşılaşacak.
Snookerın en prestijli turnuvalarından Masters’ı Eurosport ve Eurosport International’den takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam