Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trump ezdi geçti!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/08/2011 - 17:20 GMT+3

Gloucester'da düzenlenen Players Tour Championship 2'de harika performans sergileyen Judd Trump şampiyonluğa ulaştı.

judd trump 2011 ptc 2

Görsel kaynağı: From Official Website

PTC 2 Turnuvası oldukça ilginç sonuçlarla başlamıştı. Kimse bilemezdi bu sonuçların finallerde de yaşanacağını belki de...
Daha önce kadınlarda yedi kez dünya şampiyonluğunu tadan Reanne Evans, ilk eleme seansında Michael Judge'ı 4-1 yendi. Ardından Galli Andrew Rogers ile eşleşen Evans onu da geçerek kendisi ana tabloda buldu. Ancak karşısına bu turnuvada yarı finale kadar yükselecek yetenekli Xiao Guodong'nin çıkması onun şanssızlığıydı. Reanne Evans 4-1 kaybetti Çinli rakibine ve turnuvaya veda etti.
Son sekize ise genç yetenekler, ağır toplar ve sürprizler kalmıştı. John Higgins, Neil Robertson, Mark Selby gibi isimlerin çıkamadığı çeyrek finaldeki eşleşmelerde sonuçlar şu şekilde oluşuyordu:
Xiao Guodong 4-1 Rory McLeod
Ryan Day 2- 4 Ding Junhui
Yu Delu 1- 4 Judd Trump
Ronnie O'Sullivan 3 - 4 Fergal O'Brien
11 maçtır kaybetmeyen O'Sullivan yeniliyor ve son dörde kalma şansını kaybediyordu. Fergal O'Brien, Xiao Guodong, Ding Junhui ve Judd Trump yarı finale kalıyordu.
Yarı final sonuçları ise tanıdık ve gelecekte sık sık karşılaşacağımız final eşleşmesini işaret ediyordu. Camiaya yeni bir soluk getiren Trump ve 'Snooker'ın Yao Ming'i' Junhui...
21 yaşındaki Bristollü Trump, öyle ıstaka sallıyordu ki, Çinli rakibinin karşı koyacak her hamlesi boşa kürek çekmekle eşdeğerdi aslında.
Turnuvadaki en yüksek ıstakalara (141, 121, 120) ulaşan Judd Trump Ding Junhui'yi 4-0 ile rahat geçiyor ve şampiyonluğa ulaşıyordu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam