Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PTC'de yarı finaller belli

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/03/2012 - 11:59 GMT+2

İrlanda'da gerçekleştirilen Oyuncular Turu Şampiyonası’nın büyük finalinde yarı final eşleşmeleri belli oldu.

stephen maguire

Görsel kaynağı: From Official Website

Oyuncular Turu Şampiyonası’nın birinci ve yedinci etaplarında şampiyonluk yaşayan Ronnie O’Sullivan’ın rahatsızlanarak turnuvadan çekilmesinin ardından çeyrek finale yükselen Ricky Walden, son zamanların formda ismi Stephen Maguire ile karşılaştı. Karar frame’ine giden maçta daha fazla basit hata yapan taraf Walden olunca yarı final biletini Maguire aldı.
Son Masters şampiyonu Neil Robertson, Joe Perry karşısında 131’lik seri ile hızlı başladığı maçı, zorlanmadan 4-1 kazandı ve adını bir üst tura yazdırdı. Avusturalyalı yarı finalde Stephen Maguire ile karşılaşacak.
Katıldığı son üç sıralama turnuvasında da yarı finale çıkma başarısı gösteren Stephen Lee çeyrek finalde Mark Selby ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar kontrolü elinde tutan Lee, 4-0 gibi net bir skorla yarı finalin yolunu tuttu.
Turnuvanın son çeyrek final mücadelesinde ise, kırık eli ile çıktığı Dominic Dale ve Judd Trump maçlarında harikalar yaratan Xaio Guodong, yeni bir sürprize imza atamadı. Oyuncular Turu Şampiyonası’nın beşinci ayağında kariyerinin ilk zaferine ulaşmış olan Andrew Higginson, oldukça sönük geçen mücadeleden 4-1 galip ayrıldı ve yarı finalde Lee’nin rakibi oldu.
Oluşan yarı final eşleşmeleri şu şekilde:

Stephen Maguire - Neil Robertson
Stephen Lee - Andrew Higginson
Bu mücadeleleri gündüz 14'den itibaren Eurosport ekranlarından takip edeblirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam