Ronnie O'Sullivan: "Snooker'ın Altın Çağı biziz"

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Ronnie O'Sullivan, '92 Kuşağı'nı günümüz snooker oyuncuları ile karşılaştırdı.

Ronnie O'Sullivan

Görsel kaynağı: From Official Website

Snooker tarihininde suyun yönünü değiştiren dönemlerin başında gelen '92 Kuşağı'nın en büyük ismi Ronnie O'Sullivan, günümüz oyuncuların spora karşı olan anlayışlarını eleştirdi.
John Higgins ve Mark Williams ile beraber '92 Kuşağı'nı oluşturan Ronnie O'Sullivan, ifade edildiği zaman saatler süren başarılı bir profesyonel kariyere sahip ve yeni jenerasyonda buna benzer bir hikaye göremeyeceğini düşünüyor.
'92 Kuşağı'nı övmekten çekinmeyen O'Sullivan, "Belki de yeni jenerasyonun sahip olmadığı 'o' profesyonelliğe sahiptik. Yeni jenerasyon her şeye kolay ulaşıyor. Şu anda profesyonelliğe geçiş yapan oyuncular kendilerinin çok iyi olduklarını düşünüyorlar ancak gerçekten de iyi değiller." değerlendirmesinde bulundu.
Snooker tarihinin en fazla sıralama turnuvası kazanan ismi olan Ronnie O'Sullivan, profesyonel snooker kariyerlerinde imzasını attıkları başarılarla tarihe geçtiklerini bir kez daha hatırlatıyor.
picture

Ronnie O'Sullivan

Görsel kaynağı: Eurosport

"Snooker'ın Altın Çağı bizdik."
Roket'in bu açıklamaları ardından efsanevi isme birçok destek mesajları gelmiş durumda.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam