Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Masters'ta açılış Mark Williams'tan

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/01/2018 - 20:37 GMT+3

Büyük heyecana sahne olan maçta dünya şampiyonu Selby'yi decider sonucu mağlup eden Williams, Masters'ta çeyrek finale yükseldi.

Mark Williams of Wales plays a shot during his match against Mark Selby of England.

Görsel kaynağı: Eurosport

2018 Snooker Masters muhteşem bir maçla açılış yaptı. Son dünya şampiyonu ve dünya 1 numarası Mark Selby ile karşılaşan Mark Williams, harika bir geri dönüşe imza attığı karşılaşmayı 6-5 kazanarak turnuvada çeyrek finale yükselen ilk isim oldu.
Seans arasında 2-2'lik eşitlikle girilen maçın ilerleyen bölümünde ipleri ele alan Selby, üst üste aldığı iki frame'le durumu 5-3'e getirdi. Bu noktadan sonra galibiyet için sadece bir frame'e ihtiyaç duyan, ancak bulduğu fırsatları bir türlü değerlendiremeyen dünya 1 numarası karşısında tecrübesinin de yardımıyla istikrarlı oyununu sürdüren dünya 10 numarası Williams, üst üste üç frame'i de hanesine yazdırarak, açılış frame'inde 135'lik seriye imza attığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.
Geçtiğimiz yıl aynı sonuçla mağlup olduğu rakibinden rövanşı da alan 42 yaşındaki Mark Williams çeyrek finalde Barry Hawkins - Kyren Wilson maçının galibiyle karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam