Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Masters’ta şampiyon Stuart Binhgam!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/01/2020 - 10:04 GMT+3

Snooker’da sezonun ikinci Üçlü Taç turnuvası The Masters’ta şampiyon Stuart Bingham oldu. Stuart, ilk Masters finalinin ardından ilk şampiyonluğunu, Ali Carter’ı 10-8 mağlup ederek yaşadı.

Stuart Bingham poses for a photo with the Paul Hunter Trophy after victory in the Final of the Dafabet Masters between Stuart Bingham and Ali Carter at Alexandra Palace on January 19, 2020 in London, England

Görsel kaynağı: Getty Images

Snooker’da son yılların en ilginç Masters’larından birini geride bıraktık. Ronnie O’Sullivan’ın kişisel nedenlerle katılmadığı; diğer seribaşlarının birçoğunun da ilk turda elendiği turnuvada sürpriz bir şampiyonun çıkacağı neredeyse kesinleşmişti.
Final maçı, birçoklarına göre Masters turnuvalarında son yılların en üdşük profilli finaliydi. Turnuvaya seri başı olarak katılmayan Stuart Bingham’ın rakibi, O’Sullivan katılmadığı için turnuvaya dahil olabilen Ali Carter’dı. Her iki oyuncu da kariyerinin ilk Masters finaline çıktı.
Stuart Bingham ve Allister Carter | The Masters Finali
İlk seans sonucunda 5-3 öne geçen Bingham, skordaki üstünlüğünü ikinci seansta da korudu ve kariyerinin ikinci Üçlü Taç turnuvasını kazandı. 2015’te Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olan Bingham’ın önünde kariyer Üçlü Taç’ını tamamlamak için artık tek eksik Birleşik Krallık Şampiyonası.
Ali Carter ise kariyerinin üçüncü büyük turnuva finalinden de boynu bükük ayrıldı. 2008’de ve 2012’de Dünya Şampiyonası finali oynayan Carter, o finallerin ardından bu sefer Masters finalinde kaybetti ve yine bir büyük turnuva zaferi yaşayamadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam