Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galler Açık - Murphy şike iddialarını reddetti

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/02/2013 - 16:46 GMT+2

Galler Açık’ın ilk turunda Pankaj Advani’ye yenilerek turnuvanın dışında kalan Shaun Murphy, sosyal medyadan şike iddialarına cevap verdi.

shaun murphy,

Görsel kaynağı: Reuters

Kariyeri boyunca sergilediği performansla Tur’daki en istikrarlı isimlerden biri olan Shaun Murphy, Galler Açık’ın ilk turundaki mağlubiyetinin ardından kendisine yöneltilen şike iddialarını kişisel Twitter hesabından yanıtladı.
Skysports’un haberine göre, Pankaj Advani’ye 4-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Twitter’da “İddialar senin bu geceki maçı sattığını söylüyor. Doğruluk payı var mı?” şeklinde bir mesaj alan Shaun Murphy bu iddiaya “Kesinlikle hayır” cevabını verdi.
2005 Dünya Şampiyonu daha sonrasında Twitter hesabından konuya ilişkin, “Kariyerimin en kötü günü. Amacımı kaybetmekle suçlandım” ifadelerini kullanarak üzüntüsünü belirtti.
Dünya sıralamasının dördüncü revizyonu sonucu dördüncü basamakta bulunan Shaun Murphy, bu sezon Şanghay Masters, Uluslarası Şampiyona ve Masters’ta yarı finale yükselmiş, Birleşik Krallık Şampiyonası’nda ise final oynamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam