Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Venus iyi döndü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/06/2011 - 19:56 GMT+3

Sakatlığı nedeniyle kortlardan altı ay uzak kalan Venus Williams, Eastbourne'de geri döndü. İlk turda Andrea Petkovic ile karşılaşan eski dünya numarası, müsabakadan 7-5/5-7/6-3'lük setlerle galip ayrıldı.

TENNIS 2011 Williams Venus Eastbourne

Görsel kaynağı: Eurosport

Karın kaslarındaki sakatlık nedeniyle Avustralya Açık’tan bu yana ilk kez korta çıkan Venus Williams, Alman rakibi karşısında iki çift hata ile başladı. Ardından servisini kırdıran Amerikalı tenisçi buradan geri gelerek ilk seti 7-5 ile hanesine yazdırdı. Bu yılın en başarılı oyuncularından olan Petkovic ikinci seti aynı skorla kazandı ve maç karar setine gitti. Bu sette seviyesini yükselten 31 yaşındaki beş kez Wimbledon şampiyonu Williams maçı kazanarak altı ay aradan sonra ilk maçından galibiyetle ayrılmış oldu.
Abla Williams Avustralya Açık üçüncü turunda sakatlanarak turnuvaya veda ettiğinde de rakibi Andrea Petkovic’ti. ABD'li raketin ikinci turdaki rakibi Julia Görges - Ana Ivanovic maçının galibi olacak.
Serena Williams da geçen yıl kazandığı Wimbledon’dan sonra ilk kez Eastbourne’de seyirci karşısına çıkacak. Rakibi son Wimbledon yarı finalistlerinden Tsvetana Pironkova.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam