Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen elendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/08/2013 - 09:56 GMT+3

Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık'a elemelerin ikinci turunda veda etti.

Çağla Büyükakçay

Görsel kaynağı: Eurosport

17. Akdeniz Oyunları'nda çifte altın madalya kazanan Çağla Büyükakçay, tek kadınlar müsabakalarının ikinci turunda Hırvat Tereza Mrdeza engelini geçemedi.
Elemelerde 28 numaralı seri başı olan Çağla Büyükakçay, kötü başladığı ilk seti 6-3 kaybetti. İkinci sette rakibi karşısında zorlanmayan milli raket, 6-2'lik galibiyetle skoru 1-1'e taşıdı. Hırvat tenisçi Mrdeza, final setinde milli tenisçiye oyun vermedi ve seti 6-0, maçı da 2-1 kazandı.
Kariyerinde ilk kez bir grand slam turnuvasında eleme tablosuna kalan Pemra Özgen ise, tek kadınlar müsabakalarının ikinci turunda Kazakistan'dan Sesil Karatantcheva ile karşılaştı. Maça iyi başlayan Kazak Karatantcheva, ilk sette milli tenisçi karşısında 4-0'lık seri yakaladı. Pemra Özgen, konsantrasyon sorununu aşarak skoru 4-4'e taşımasına rağmen sonunu getiremedi ve ilk seti 7-5 kaybetti.
Kazak sporcu, milli raketin varlık gösteremediği ikinci seti 6-2, maçı da 2-0 kazandı. Pemra Özgen, bu sonuçla şampiyonanın dışında kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam