Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Del Potro'ya ''wild card'' müjdesi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/08/2016 - 20:14 GMT+3

Rio 2016'da gümüş madalya kazanarak uzun süreli bilek sakatlığı sonrasında kortlara iyi bir dönüş yapan Juan Martin del Potro'ya ABD'den iyi haber geldi.

Juan Martin Del Potro smiles

Görsel kaynağı: AFP

Yaklaşık iki yıl boyunca bileğindeki sakatlıkla uğraşan Arjantinli tenisçi Juan Martin del Potro, şubat ayında kortlara döndükten sonra sergilediği istikrarlı performansı Rio 2016'da zirveye çıkararak gümüş madalya kazandı.
Rio 2016'da Djokovic ve Nadal'ı eleyerek finale kadar yükselen ancak Büyük Britanyalı Andy Murray'nin üst üste ikinci kez olimpiyat şampiyonu olmasına engel olamayan Del Potro'ya Birleşik Devletler Tenis Federasyonu'ndan iyi haber geldi.
Dünya sıralamasında 141. sırada bulunan ve 29 Ağustos'ta başlayacak olan sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık ana tablosunda yer alması için ön eleme oynaması gereken Arjantinli rakete ''wild card'' verildiği açıklandı.
2009 yılında kazandığı Amerika Açık'a sakatlıkla sebebiyle 2013'ten beri katılamayan Juan Martin del Potro, bu sene oynadığı tek Grand Slam turnuvası olan Wimbledon'da üçüncü tura kadar ilerlemişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam