Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Oyun, set, maç Sugarpova

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/08/2013 - 12:16 GMT+3

Eski dünya bir numarası Maria Sharapova ismini Amerika Açık boyunca Sugarpova olarak değiştirmek istiyor.

Sugarpova by Maria Sharapova

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçtiğimiz yıl kendi şekerleme markası Sugarpova’yı kuran ve neredeyse bir yıl içerisinde iki milyon paketten fazla satış yapan Maria Sharapova önümüzdeki hafta başlayacak ve 9 Eylül’de sona erecek olan Amerika Açık boyunca ismini Sugarpova olarak değiştirmek istiyor.
İsim değişikliği için Florida Mahkemesi’ne başvuran dünya 3 numarası, ismini turnuva dahilinde kullanabilmesi için Grand Slam komitesinden izin alması gerekiyor. Bu izni aldığı takdirde Rus tenisçi turnuva boyunca “Miss Sugarpova” olarak anılacak. The Times’ın haberine göre eski dünya bir numarası turnuva boyunca giyeceği kıyafetlerde markasının logosunu da taşıyacak.
Maria Sharapova’nın geçtiğimiz ay anlaştığı antrenörü Jimmy Connors ile oynadıkları ve kaybettikleri ilk maç sonrasında yollarını ayırdığı biliniyor. Sharapova’nın Connors ile yollarını ayırdığını Rus raketin babasının telefonla bildirdiği konuşulurken, Maria Sharapova konu ile ilgili, tennis.com’a mail ile yaptığı açıklamada bu birlikteliğin kariyerinin bu zamanı için doğru olmadığını açıkladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam