Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Finalde tanıdık yüzler

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/07/2011 - 12:23 GMT+3

Geçen yılın finalinde karşılaşan iki ev sahibi raket Mardy Fish ve John Isner bu yıl da Atlanta’da şampiyonluk için mücadele edecek.

Mardy Fish of the U.S. celebrates as he wins the finals of the Atlanta Tennis Championships by defeating compatriot John Isner in Johns Creek, Georgia

Görsel kaynağı: Reuters

Son şampiyon Mardy Fish yarı finalde bir başka ABD’li Ryan Harrison’ı 6-2/6-4 ile geçerken, John Isner Lüksemburglu rakibi Gilles Müller karşısında zorlandığı mücadeleden 7-5/6-7/6-1’lik üç setle galip ayrıldı.
Yarı final maçını 79 dakikada kazanan ve servisini hiç kırdırmayan 1 numaralı seribaşı Fish, Isner karşısında daha zorlu bir mücadele beklediğini söylerken, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Geçen yıl ne kadar zorlu bir rakip olduğunu gösterdi. Bu yıl da öyle olacak” dedi.
Müller karşısında 28 ace kaydeden Isner ise, “Bu düzeye gelebilmek için aylardır bekliyordum. Şimdi iyi hissediyorum ve bu hissin gitmesine izin vermeyeceğim” şeklinde konuştu. Genç ABD’li geçen hafta da Newport’ta zafere ulaşmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam