Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

David Ferrer temiz toparladı

TarafındanTenis Dünyası

Güncellendi 28/02/2015 - 10:58 GMT+2

İspanyol dünya 9 numarası David Ferrer, daha önce üç kez zafere uzandığı Acapulco'da yeni bir final daha yakaladı.

David Ferrer

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçen hafta Rio de Janeiro'da mutlu sona ulaşan Ferru, son maçında ilk seti kaptırmasına rağmen etkileyici bir şekilde galibiyete uzanmasını bildi.
İkinci turda Grigor Dimitrov'u, ardından da Ivo Karlovic'i devirerek dikkatleri üzerine çeken eleme oyuncusu Ryan Harrison ile karşılaşan Ferrer, açılış setini 6-4'le kaybettikten sonra arkasına bakmadı. ABD'li rakibine son iki sette yalnızca 18 puan bırakırken, oyun şansı tanımayan Ferrer, 4-6, 6-0, 6-0'lık setlerle finaldeki yerini ayarladı.
ATP 500 serisi turnuvalardan Meksika Açık'taki diğer yarı finalde ise bir numaralı seribaşı Kei Nişikori'nin üstünlüğü vardı. Japon yıldız, iki saat sonunda Kevin Anderson 6-2, 3-6, 6-3'le eleyip şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.
DUBAİ'DE DEV FİNAL
Haftanın bir diğer zorlu turnuvası Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası'nın finalinde, dünya sıralamasının ilk iki oyuncusu Novak Djokovic ile Roger Federer karşı karşıya gelecek. Djokovic, yarı finalde Tomas Berdych'i 6-0, 5-7, 6-4'le geçerken, Federer ise genç yetenek Borna Coric'e 6-2, 6-1'le yeni bir sürpriz izni vermedi. Dubai'deki büyük final öncesinde iki yıldız arasındaki maçlarda Federer'in 19-17'lik üstünlüğü var.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam