Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kei Nishikori Memphis ve Barselona'da zaferlerine devam ediyor

TarafındanTenis Dünyası

Güncellendi 27/04/2015 - 10:40 GMT+3

Son 3 sezonda Memphis'te 2 sezonda da Barselona'da şampiyon olan Dünyanın 5 numarası Japon tenisçi Kei Nishikori, dün Barselona'da da 3. zaferine ulaştı.

Kei Nishikori / ATP Barcelona 2015

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Japon raket Kei Nishikori, geçtiğimiz yıl kazandığı unvanı koruduğu Barselona'da kariyerinin dokuzuncu kupasını kaldırırken, şubat ayında üst üste üçüncü kez kazandığı Memphis'ten sonra yine unvan koruma başarısı gösterdi. 

Bu yıl ilk toprak turnuvasına Barselona'da çıkan ATP 5 numarası Kei Nishikori, finalde Pablo Andujar engelini 6-4'lük iki setle aştı. 2015'te 63'üncü kez düzenlenen turnuvadaki galibiyet sayısını 15'e yükselten Nişikori, bu geleneksel turnuvada unvanını koruyabilen yedinci isim oldu.

ATP'deki diğer turnuva olan Bükreş Açık'ta ise mutlu sona ulaşan isim Guillermo Garcia Lopez'di. İspanyol oyuncu, final maçında Jiri Vesely'yi iki tie-break ile mağlup ederken, ikinci seti 13/11'lik oyun noktalandırdı. Turnuvanın çiftler finalinde ev sahibi Romanya'dan Adrian Ungur ile Marius Copil, rakipleri Nicolas Monroe ve Artem Sitak önünde beş maç puanı karşılayarak kupayı kaldırdı. Çiftler finali, 17/15'lik maç tie-break ile noktalandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam