Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nole 700. galibiyet için korta çıkıyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/02/2016 - 17:33 GMT+2

Dubai'de oynanacak 2. tur maçının Sırp tenisçi için ayrı bir anlamı var.

Novak Djokovic au premier tour de l'ATP 500 de Dubai en 2016

Görsel kaynağı: AFP

Erkekler klasmanının zirvesinde yer alan Novak Djokovic, tenis kariyerindeki 700. galibiyetine hazırlanıyor. Sırp raket, ATP Dubai'deki 2. tur maçında yarın Tunuslu Malek Jaziri'yi yenmesi durumunda 7. kez dalya diyecek.
Kariyerinin 700. zaferini Dubai'de kazanmak istediğini belirten Djokovic, "Böyle dönüm noktaları mutlaka ayrı bir önem taşıyor. Ancak bu durum, yarınki maça yönelik hazırlığımı etkilemeyecek. Jaziri sezona çok iyi hazırlandı ve bunun karşılığını alıyor. Avustralya'da ve burada maçlar kazandı. Çizgiye yakın oynuyor, sert vuruşları ve iyi servisleri var. Neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.
Bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmeyen dünya 1 numarası, geçtiğimiz ay kariyerindeki 6. Avustralya Açık şampiyonluğuna ulaşmıştı. Melbourne macerasından sonra 3 haftalık bir mola veren 28 yaşındaki oyuncu, Dubai'de dün oynadığı ilk tur maçında Tommy Robredo'yu 6-1, 6-2'lik setlerle mağlup etmişti.
3 haftalık ara dönemde ailesine zaman ayırdığını belirten Djokovic, "Kariyerim ve ailem arasında iyi bir denge kurmam çok önemli. Önümde Indian Wells ve Miami gibi önemli turnuvaları da kapsayan zor bir takvim var. Bu süreçte formumu korumaya gayret ediyorum" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam