Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pablo Cuevas: Güzel bir galibiyet alarak finale çıktım

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/05/2015 - 21:03 GMT+3

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda finale yükselen dünya 2 numarası İsviçreli Roger Federer, zorlu bir yarı final maçı oynadığını söyledi.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası yarı finalinde 3 numaralı seri başı Uruguaylı Pablo Cuevas (fotoğrafta), 2 numaralı seri başı Bulgar Grigor Dimitrov'u 2-0 yenerek finale çıktı.

Görsel kaynağı: Eurosport

Turnuvanın 3 numaralı seri başı olan ve finale yükselen Uruguaylı Pablo Cuevas, yarı finalde güzel bir galibiyet aldığını dile getirdi.
Yarı finalde elediği rakibi Grigor Dimitrov'a geçen sene başka bir turnuvada kaybettiğinin hatırlatılması üzerine Cuevas, "Zeminler farklıydı. Bugün çok daha iyi hissediyordum kendimi. Yarın en iyi rakiple oynayacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum ve maça pozitif bakıyorum. Toprak zemin benim en sevdiğim zemin. Çünkü çocukluğumda beri bu zeminde oynuyorum. Güzel bir galibiyet alarak finale çıktım" şeklinde konuştu.
Seyircinin Federer'i destekleyeceğini düşündüğünü anlatan Cuevas, "Seyircinin bana karşı olması alıştığım bir durum. Yarın taraftarın Federer'in yanında olacağını biliyorum. Buna alışmam lazım. Rakibimle yeterince uğraşacağım için seyirci ikinci planda olacak" değerlendirmesinde bulundu.
Yarı finalde Cuevas'a kaybeden Bulgar raket Grigor Dimitrov ise iyi oynamadığı bir maçı rakibinin çok iyi bir performans ortaya koyarak kazandığını kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam