Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Murray ilk toprak finalinde

TarafındanTenis Dünyası

Yayınlandı 03/05/2015 - 09:08 GMT+3

Cuma günkü yağmur yağışı nedeniyle tüm çeyrek final maçlarının cumartesi gününe ertelendiği ATP Münih'te yoğun gün tamamlandı.

Andy Murray

Görsel kaynağı: Eurosport

Bir numaralı seribaşı Andy Murray ve Philipp Kohlschreiber, bugünkü iki tekler maçlarını da kazanarak finalist oldular.
Sabah saatlerinde Lukas Rosol karşısında çeyrek final sınavı veren Andy Murray, rakibi karşısında zorlandı. İlk seti 6-4 ile yitiren Britanyalı raket, sonraki iki seti 6-3 ve 6-2 ile kazanarak son dört tenisçi arasına kaldı.
Bu mücadelede kort değişimi sırasında iki raket çarpışınca gergin anlar yaşandı. Çek rakibinin kendisine çarptığını dile getiren Murray, rakibine Herkes senden nefret ediyor dedi. 
Bu videoda ise çarpışma anını görebilirsiniz:
İki kez Grand Slam şampiyonu yarı finalde Roberto Bautista Agut ile karşı karşıya geldi. İspanyol rakibi önünde altı servis kırma puanının beşini savunan dünya üç numarası, mücadeleyi 6-4lük iki setle kazandı ve kariyerinin toprak zemindeki ilk finaline yükseldi.
Kohlschreiber ise çeyrek finalde Belçikalı David Goffini 2-6, 6-3, 6-4 ile turnuva dışına iterken, yarı finalde karşılaştığı Gerald Melzeri de ilk seti 6-2 yitirdiği maçta diğer setleri 6-1 ve 6-4 kazanarak mağlup etti.
Murray öte yandan çiftlerde de korta çıktı ancak partneri Jean-Julien Rojer ile çıktığı yarı final maçında Peya/Soares ikilisine 6-3, 6-2lik skorla mağlup oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam